مجموع نظرات: ۰
چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۰:۰۶
۰ نفر

سازه «مشت گره‌کرده» که در آستانه مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب به‌صورت موقت در میدان انقلاب اسلامی تهران نصب شده بود، از میدان جمع‌آوری می‌شود.

مشت گره کرده

به گزارش همشهری آنلاین، براساس اعلام سازمان زیباسازی شهر تهران، از دقایق پایانی امشب این المان جمع آوری و پس از انجام اصلاحات و بهسازی‌های لازم، بار دیگر در این میدان نصب و در معرض دید شهروندان قرار گیرد.

این تصمیم با هدف حفظ این سازه به‌عنوان یکی از نمادهای شهری شکل‌گرفته در جریان مراسم تشییع و پاسخ به مطالبه شهروندان برای تداوم حضور آن در میدان انقلاب اتخاذ شده است.

ایده اولیه طراحی این المان، برگرفته از تصویر مشت گره کرده رهبر شهید انقلاب اسلامی است که نمادی از ایستادگی و اقتدار ایشان به شمار می‌رود و به نماد طرح‌های بصری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید تبدیل شد و در کنار شعار «باید برخاست» بر تابلوهای شهری نقش بست.

نسخه اولیه المان مشت گره‌کرده در ۱۸متر و به‌دلیل طراحی در زمان اندک از جنس فایبرگلاس ساخته شد اما نسخه دائمی آن با بدنه فلزی ساخته خواهد شد.

کد خبر 1069164
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha